AcasăNewsCarmen si Klaus, un Stan si Bran la Cotroceni

Carmen si Klaus, un Stan si Bran la Cotroceni

Pocnita de ziaristi inca de la primele aparitii publice, umilita de celelalte consoarte de presedinti si sfatuita (sper) de apropiati sa inceteze cu aparitiile de „fetiscana”, credeam ca n-o sa mai am ocazie sa o zaresc pe Carmen Iohannis dezvelindu-se de toata pudoarea. Insa vizita oficiala efectuata de seful statului in Italia mi-a confirmat ca de vechile naravuri n-ai cum sa scapi nici sa vrei, iar a lu’ Klaus nici nu vrea, nici nu da semne c-ar vrea. Asa-i place ei, cu genunchii la vedere, chiar si printre cele sfinte, ca doar tot oameni sunt si inaltii prelati, de ce n-ar pofti si ei la niste bulane atent lucrate si bine intretinute, de pustoaica de 57 de anisori?!

Cine a spus ca Viorica Dancila face Romania de ras, nu l-a vazut la lucru pe sasul cu viza de flotant la Palatul Cotroceni! A dat muntele pe ses, numai nevasta-sa n-a dat prostul obicei de a umbla despuiata si tot ca o Miss Cooperativa mestesugareasca 1974 se afiseaza. Retro in sufrageria matale, mamaie fara nepoti, nu cand reprezinti tara!

Protocolul, cine a furat protocolul?

La intalnirea cu Giuseppe Conte, Werner a luat-o putin inaintea protocolului, sarind peste cateva etape pe care, probabil, le considera inutile. Pai, chiar, cine mai pierde vremea cu salutul Garzii de onoare sau cu fotografia oficiala pentru presa? Klaus se grabea, ar zice chibitii, avea de prins o oferta Last minute luata de dimineata pe booking.com si rata check-in-ul pe Fiumicino. Noroc cu premierul Italiei, barbat dintr-o bucata, care a fost pe faza si, cu gesturi ferme, i-a reamintit lui Iohannis ca-i presedinte si trebuie sa inceteze cu fofilatul asta, ca se rade de el prin toate cancelariile occidentale. Unde s-a mai pomenit sef de stat cu atatea city-break-uri?!

Cum zic italienii, „non c’e due senza tre”

Mare dreptate au si „macaronarii”! Dupa doi, vine trei. La Klaus, dupa o gafa vine alta, de juri ca-i face concurenta Vioricai Dancila, nu altceva!
Prin „Cizma”, familia prezidentiala s-a intalnit si cu membrii clerului Arhiescopiei romane din Italia. Nu stim ce-i in capsorul Carmencitei, dar undeva parca se produce un scurtcircuit: asta cum aude ca-i invitata la o intalnire cu barbati, cum „jos, textila” de pe ea! Asa a facut si-n peninsula, de i-a lasat ca la filmele deocheate pe alde IPS, PS si alti PF.

Astept cu pofticios interes urmatoarea serie din „Klaus si Carmen”, cei mai autentici urmasi ai cuplului Stan si Bran. Rog administratia prezidentiala sa prezinte programul lui Iohannis, ca sa ma pregatesc din timp cu popcorn!

author avatar
Nicholas Cezar
2.701 afisari

2 COMENTARII

  1. Au ajuns neciopliții in vârful diplomatiei românești să ne facă de râs!
    Nici Nicolae cu Elena Ceaușescu nu erau atât de tembeli ,ca ăștea doi!
    Inapoi la Sibiu cât mai repede !
    Români luați act !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger