Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Carmen Iohannis, diriginta la o clasa de “boboci”, la liceul din Sibiu

Carmen Iohannis, diriginta la o clasa de “boboci”, la liceul din Sibiu

Autor:

Atat seful statului, cat si sotia sa s-au aflat, in aceasta prima zi a saptamanii, in curtea unui colegiu, la ceremoniile de inceput de an scolar. Klaus Iohannis la Alba Iulia, Carmen Iohannis la Sibiu.   

 

scoala 332x500 Carmen Iohannis, diriginta la o clasa de boboci, la liceul din SibiuDupa ce in vara elevii carora le-a fost diriginte au absolvit liceul, Carmen Iohannis -profesoara de engleza la Colegiul “Gheorghe Lazar” din Sibiu – a preluat o alta clasa, de aceasta data “boboci” de-a IX-a.

Zambitoare, sotia presedintelui s-a salutat si cu alti elevi pe care i-a intalnit in curtea scolii. In fata jurnalistilor, a pus accent pe valoarea emotionala pe care o au, de obicei, primele zile ale anului scolar. “Suntem cu multe emotii, de toate partile, si elevii si parintii si noi. (…) cu astfel de zile de inceput de an pasim plini de optimism si speram sa ne realizam toate planurile pe care ni le stabilim in aceasta zi. (…) sper sa ii conduc pana cand se poate spre sfarsitul acestui liceu”, a punctat Carmen Iohannis.

sursa foto: facebook.com/CarmennIohannis    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!