AcasăNewsCarmen Iohannis a confundat comemorarea cu Balul bobocilor

Carmen Iohannis a confundat comemorarea cu Balul bobocilor

O prima doamna sobra, dar vesnic nepotrivita

Chiar daca pentru fiecare lider prezent la Paris ceremonia Centenarului Armistitiului care a pus capat Primului Razboi Mondial a avut o semnificatie personala, toti cei 70 de sefi de state (si insotitorii lor) au respectat solemnitatea evenimentului. In fond, dincolo de propriile interese, a fost vorba despre comemorarea milioanelor de victime ale conflagratiei de acum un secol, iar decenta si solemnitatea s-au impus ca etichete pentru fiecare dintre invitati. Desi ne-am saturat sa-i tot remarcam nepotrivirea cu cadrul in care apare, Carmen Iohannis s-a facut remarcata si cu aceasta ocazie. Evident, tot prin tinuta vestimentara, cum altfel?!

O prima doamna sobra dar vesnic nepotrivita

Prima doamna a Romaniei a confundat comemorarea victimelor celei dintai conflagratii mondiale cu Balul bobocilor de la „Gheorghe Lazar”. A crezut ca alde Trump, Putin si Erdogan sunt pustii obraznici dintr-a doispea, aia de-i fac ei ochi dulci cand le preda despre forta de frecare purtand fustita si sacou cu decolteu adanc. Asa ca pentru momentul „Paris, 11 noiembrie” s-a boit, si-a tras toale bleu ciel si crem, a zambit candid in stanga si-n dreapta, dar, stupoare, ce Bal e asta fara muzica? Nimeni nu canta, nu se danseaza, hai, ma, Klaus, pe bune, unde m-ai adus? Si, de ce sunt toti ceilalti imbracati in negru? Ce protocolar!

Ziua Armistitiului sau Ziua Toapelor?

Cand credeam c-a noastra-i unica – doar Carmencita e in stare sa-si traga pe ea o rochita cand merge sa-i intalneasca pe popii de la Vatican! -, uite ca ceremonia de la Paris ne-a contrazis. A fost Ziua Armistitiului sau Ziua Toapelor, zau ca nu stim, dar, frate, parca si-au dat toate intalnire pentru duminica asta, pe bune! Or avea grup de Whatsapp?! Bunaoara, vreo doua pupeze au tinut cu tot dinadinsul sa-i faca acerba concurenta distinsei doamne Iohannis: una a luat in graba halatul de baie si a dat fuguta la fotografia de grup, alta a potentat negrul purtand o haina de blana alba.

Altfel, nu putem decat sa asteptam cu mare interes si puternica emotie ceremonia de 1 decembrie si momentul aniversarii Centenarului Marii Uniri. Suntem nerabdatori sa vedem ce surpriza vestimentara ne mai pregateste prima doamna a Romaniei.

author avatar
Nicholas Cezar
1.556 afisari

2 COMENTARII

  1. Un Mutalak general,stia el organ ceva si fiind chtrofonit a scapat prorumbelul,aflat in solda stapanilor coloniei si o topalina cam cabalina cu genunchi de gloaba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger