AcasăNewsCarmen Dan s-a intalnit, la Washington, cu procurorul general interimar al Statelor Unite

Carmen Dan s-a intalnit, la Washington, cu procurorul general interimar al Statelor Unite

Aflat timp de doua zile dincolo de Ocean, ministrul de Interne a avut pe agenda un eveniment important.

Carmen Dan s-a intalnit cu procurorul general interimar al Statelor Unite ale Americii, Matthew Whitaker, gazda a Reuniunii ministeriale UE-SUA in domeniul Justitie si Afaceri Interne, desfasurata la Washington.

„Romania a participat ca observator, din perspectiva preluarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene in ianuarie 2019, avand ca obiectiv principal prezentarea prioritatilor in domeniul securitatii si afacerilor interne”, transmite MAI. Discutiile au vizat, intre altele, securitatea cibernetica, mai precis prevenirea si combaterea continutului terorist on line si a radicalizarii pe internet.

Dan s-a aflat in SUA intre 8-9 noiembrie

Viitoarea reuniune UE-SUA pe domeniul Justitie-Afaceri Interne va fi gazduita de Romania, urmand sa aiba loc la inceputul anului 2019, in Bucuresti. De altfel, facand referire la aceasta chestiune, Carmen Dan a anuntat pe Facebook faptul ca „ne apropiem de 1 ianuarie 2019, cand Romania va prelua presedintia Consiliului UE, iar domeniul Justitie si Afaceri Interne este unul dintre cele mai importante domenii pentru ca priveste siguranta cetatenilor europeni. De aceea, ne pregatim cat mai mult si cat mai bine!”, mesajul sau fiind insotit de fotografii din timpul reuniunii din capitala Statelor Unite.

284 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da steagu de lângă tanti Dan a cui e? E steagu SUA e steagu Roman și cu steagu Uie și ala a cui e?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger