AcasăNewsCarmen Dan reactioneaza la plecarile din PSD: "condamn cu fermitate aceste gesturi...

Carmen Dan reactioneaza la plecarile din PSD: „condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici”

Vicepresedintele PSD a ales sa transmita un mesaj, ca reactie la recent anuntatele decizii ale unor social-democrati de a parasi tabara social-democrata, cu gandul de a merge catre formatiunea din care fac parte Victor Ponta si Daniel Constantin.

Analiza postata de Carmen Dan pe Facebook vine chiar in ziua in care s-a aflat ca si Nicolae Banicioiu, deputat, fost ministru si ex-vicepresedinte al PSD, vrea sa treaca la PRO Romania.

„Ca politician, singurul crez pe care trebuie sa il ai in permanenta este acela ca reprezinti o masa de oameni care la randul lor au crezut in tine acordandu-ti votul lor. Ce nu pot sa inteleg insa, este cum simti tu (acelasi politician, dar de data asta ca om inainte de orice), sa inseli increderea oamenilor care te-au votat intorcandu-le spatele si orientandu-te spre un alt partid politic. Este cea mai pura definitie pentru ceea ce se cheama “tradare politica”!”, noteaza Dan.

Social-democrata aflata in fruntea Ministerului de Interne nu se opreste, insa, aici. Si, adresandu-se de aceasta data direct celor care au plecat din barca PSD-ului, e drept ca fara sa faca nominalizari, le transmite urmatorul lucru: „ma alatur organizatiilor judetene PSD din toata tara si condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici! Decizia celor care au parasit PSD pentru a se alatura celor care ne sunt adversari si care au atacat in permanenta partidul nostru nu inseamna altceva decat un gest lipsit de onoare! Mai ales fata de cei care ne-au votat, pentru ca, doamnelor si domnilor tradatori, daca pentru mine si colegii mei este o mare dezamagire, gestul dumneavoastra ramane incalificabil pentru cetatenii care au crezut in dumneavoastra! Tradarea este doar o arma a celor slabi. Istoria o scriu invingatorii!”

454 afisari

2 COMENTARII

  1. Vai,ce rapid au tradat acoperitii din gasca acoperitului pontak.Vor fi inregimentati in partidul de buzunar al pontakului si la viitoarele alegeri vor castiga voturi multe,putin mai multe decat membrii acestui partid de tradatori,lasi si mamaligari terciuiti.Prea multi acoperiti in clasa asta politica de tot rahatul,il fac moale de cu aruncatul cu el si nu se feresc de el,se uita dupa el si mai casca si gura de atata mirare.

  2. Dna ministresa vezi ca se supara sefu ca si el a venit la partidul hotilor din PD unde a avut si niste functii destul de bune sau luarea dvs de pozitie e doar pentru cei care pleaca din Psd cei care vin nu intra in ecuatie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger