AcasăNewsCarmen Dan poate pleca satisfacuta

Carmen Dan poate pleca satisfacuta

Desi Despescu a plecat, viitorul doamnei care i-a cerut capul este inca nesigur

Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis, ieri, pe Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, ”reperandu-i” astfel onoarea ministrei Carmen Dan.

Desi Despescu a plecat viitorul doamnei care i a cerut capul este inca nesigur

Iar cum voci pesediste sustin ca Liviu Dragnea ar intampina probleme la pastrarea doamnei in viitorul Executiv, Carmen Dan poate pleca satisfacuta. In Teleormanul natal sau in orice alt judet unde ar putea-o astepta un loc de ”supprefect”. Dincolo insa de razboaiele interne din PSD, de neregulile din Politie si de bancurile cu blonde, realitatea este ca Liviu Dragnea si-a potcovit pupila cu cel mai greu minister. Unde, dincolo de serparia caracteristica unui portofoliu al Internelor, functioneaza in continuare o mafie care a reusit sa ramana unita si nu s-a lasat sparta, asa cum s-a intamplat cu sora ei de la SRI, indiferent de eforturile depuse. Ca urmare, Carmen Dan nu prea putea face multe iar cum ambele propuneri facute de ea s-au concretizat – Despescu a fost demis iar in locul lui a fost pus Catalin Ionita, actuala ministra ar pleca cu capul sus de la MAI, daca Dragnea nu va putea forta pastrarea ei ti in viitoarea formula guvernamentala.

Consolare si pentru Tudose

Ziua de ieri a adus, pe surse ce-i drept, o veste buna si pentru adversarul lui Carmen Dan, fostul premier Mihai Tudose.Care se poate bucura afland ca PSD ia acum in calcul si reorganizarea guvernului – idee respinsa de partid atunci cand a fost propusa de el. Acum insa, o restructurare este binevenita din moment ce ea ii permite lui Dragnea sa scape elegant de ministrii tradatori – cei trecuti de partea lui Tudose. Primul pe aceasta lista fiind, evident, vicepremierul Marcel Ciolacu. Curios este ca pe lista neagra figureaza si numele lui Mihai Misa – baiet cuminte si care nu a iesit din cuvantul lui Dragnea, dar sa nu uitam ca orice operatiune de curatiere de amploare face si victime colaterale. Conform zvonurilor de profil, ceilalti sacrificati vor fi Felix Stroe (Transporturi), Lucian Romascanu (Cultura), Marius Nica (Fonduri Europene), Florian Bodog (Sanatate), Gabriel Popa (Dialog Social) si Mircea Titus Dobre (Turism).

author avatar
Simona Badulescu
577 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger