AcasăNewsCarmen Dan: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei

Carmen Dan: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei

Dupa ce a stat de vorba cu cei trei jandarmi internati la Floreasca, dupa incidentele izbucnite in Piata Victoriei, la „mitingul diasporei”, cum fusese cunoscut initial, Carmen Dan a facut cateva declaratii si in fata presei.

A subliniat, intrebata cum vede interventia Jandarmeriei, de la protest, ca „nu ministrul coordoneaza Jandarmeriei”. Si a promis ca va iesi, in cursul acestei zile, cu concluziile pe care se asteapta sa le primeasca dinspre Jandarmerie, avand in vedere ca „dupa fiecare misiune operativa se face un raport, care se pune la dispozitia conducerii Ministerului”.

Raspunsul dat de ministrul de Interne vine si pe fondul mesajului transmis, via Facebook, in cursul noptii trecute, de catre seful statului, in care facea referire, intre altele, la „interventia brutala a jandarmilor”, si care suna astfel: „intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu este acceptabila, indiferent de optiunile politice. Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei, puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata Victoriei. incercarea de a infrange vointa oamenilor printr-o reactie violenta a fortelor de ordine este o solutie condamnabila. Ministrul de Interne trebuie sa dea urgent explicatii pentru modul in care a gestionat evenimentele din aceasta seara!”

author avatar
Cristina Stefan
304 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger