Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Carmen Dan: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei

Carmen Dan: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei

Autor:

Dupa ce a stat de vorba cu cei trei jandarmi internati la Floreasca, dupa incidentele izbucnite in Piata Victoriei, la “mitingul diasporei”, cum fusese cunoscut initial, Carmen Dan a facut cateva declaratii si in fata presei.

 

Carmen Dan 649x500 Carmen Dan: Nu ministrul coordoneaza interventiile JandarmerieiA subliniat, intrebata cum vede interventia Jandarmeriei, de la protest, ca “nu ministrul coordoneaza Jandarmeriei”. Si a promis ca va iesi, in cursul acestei zile, cu concluziile pe care se asteapta sa le primeasca dinspre Jandarmerie, avand in vedere ca “dupa fiecare misiune operativa se face un raport, care se pune la dispozitia conducerii Ministerului”.

Raspunsul dat de ministrul de Interne vine si pe fondul mesajului transmis, via Facebook, in cursul noptii trecute, de catre seful statului, in care facea referire, intre altele, la “interventia brutala a jandarmilor”, si care suna astfel: “intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu este acceptabila, indiferent de optiunile politice. Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei, puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata Victoriei. incercarea de a infrange vointa oamenilor printr-o reactie violenta a fortelor de ordine este o solutie condamnabila. Ministrul de Interne trebuie sa dea urgent explicatii pentru modul in care a gestionat evenimentele din aceasta seara!”


1 Comentariu la Carmen Dan: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei

  1. Jder

    Violenta ucide umanitatea.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!