Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sefa MAI: Jandarmii nu vor raspunde politicienilor

Sefa MAI: Jandarmii nu vor raspunde politicienilor

Autor:

In fata unui veritabil tir de acuzatii lansat in directia jandarmilor, dupa interventiile la incidentele – deloc putine la numar – de la manifestatia de vineri, din Piata Victoriei, ministrul de Interne a iesit in fata presei cu precizari.

 

carmen dan 1 720x443 Sefa MAI: Jandarmii nu vor raspunde politicienilor“Jandarmii nu vor raspunde oamenilor politici. (…) in afara acestor acuze eu am aceasta obligatie de a face aceste precizari”, a punctat Carmen Dan, inainte de a-si manifesta disponibilitatea de a prezenta anumite informatii CSAT-ului, “daca-mi va fi solicitat”, fiind vorba, spune oficialul guvernamental, de “chestiuni de siguranta nationala”.

Asigurand ca “MAI a colaborat cu structurile partenere in mod curent si uzual in astfel de situatii”, si conformand ca a fost ieri la minister, desi se afla in concediu, Carmen Dan a sustinut ca nu a coordonat actiunile de vineri. “Invit public sa iasa orice angajat al MAI, de la orice nivel, care a primit vreun ordin direct de interventie operativa din partea ministrului Carmen Dan”, a cerut sefa Ministerului de Interne, intr-o declaratie de presa sustinuta de la sediul institutiei pe care o conduce.


1 Comentariu la Sefa MAI: Jandarmii nu vor raspunde politicienilor

  1. ??????

    Așa zicea și Gabriel Oprea și CCR a zis că să le răspundă ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!