AcasăNewsCarmen Dan, inainte sa inceapa CEX-ul: asteptam decizia partidului

Carmen Dan, inainte sa inceapa CEX-ul: asteptam decizia partidului

Carmen Dan, candidata la postul de ministru al Afacerilor Interne, este audiata in cadrul comisiilor de specialitate ale Parlamentului, in Bucuresti, joi, 29 iunie 2017. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fata de ceilalti colegi ai sai, care s-au grabit sa intre pe usa sediului PSD fara sa faca declaratii, printre ei Viorica Dancila, Felix Stroe sau Paul Stanescu, ministrul de Interne a ales sa spuna cateva cuvinte, inainte de a ajunge in cladirea din Kiseleff.

„Guvernul este unul politic, asteptam decizia partidului. Vorbim dupa CEx”, a afirmat sefa MAI cu privire la eventualitatea de a-si da demisia.

De altfel, se asteapta ca in cadrul acestei sedinte a conducerii PSD-ului sa se gaseasca o solutie pentru tensiunile aparute dupa ce premierul a acuzat-o de minciuna, urmare a aparitiei cazului politistului acuzat de agresiune sexuala, iar sefa MAI a dat de inteles ca nu isi va da demisia, pentru ca validarea sa in fucntie s-a facut de partid, drept urmare doar forul ii poate cere sa faca un astfel de pas.

author avatar
Cristina Stefan
247 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger