AcasăNewsCarmen Dan i-a propus premierului demiterea sefului Politiei Romane

Carmen Dan i-a propus premierului demiterea sefului Politiei Romane

Ministrul de Interne a anuntat in urma cu scurta vreme, intr-o declaratie de presa, faptul ca in cursul zilei i-a propus premierului demiterea sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, pe fondul cazului agentului suspectat de pedofilie.

Ministrul de Interne a dat glas unui veritabil val de nemultumiri in privinta felului in care s-a gestionat cazul care a oripilat Capitala

„Am transmis putin mai devreme premierului propunerea de schimbare a lui Despescu”, a anuntat Carmen Dan.
Ministrul are si o nominalizare, in persoana lui Catalin Ionita, care sa preia sefia IGPR-ului.

Nu in ultimul rand, Carmen Dan a anuntat, pe un ton la fel de transant, ca asteapta „sa faca un pas in spate seful Serviciului Omoruri”, Radu Gavris, la fel si cel de la Control Intern din cadrul Brigazii Rutiere.

Carmen Dan a declarat, totodata, ca „nu-si explica” de ce incidentul a fost „raportat cu intarziere ministrului”.”Ma declar total nemultumita de explicatiile pe care le-am primit (…) nu am vazut in aceste zile pe nimeni dintre cei care ocupa functii de sefi in Politia Romana sa iasa public si sa dea explicatii opiniei publice”, a acuzat sefa MAI, in urma cu scurta vreme.

author avatar
Cristina Stefan
487 afisari

4 COMENTARII

  1. Cum comentați totuși despre faptul că ministra de la MAI reactionează totuși oarecum în mod „capricios” ?

  2. A afirmat un politist,Godina,Cuca,Horn sau cum il mai acheama,ca Carmen(sic) trebuie sa-si dea demisia pentru ca in ultimii 28 de ani multe nenorociri s-au intamplat in politie si,deci da,trebuie sa se autosacrifice d-na ministru asa ca vrea el,dupa atatea fumuri lansate de acest horn pe facebook,facetilok,facetikk sau facetitrok de a imputit toata colonia.

  3. MARCEL CIOLACU (acum vice-premier) a fost viceprimar al municipiului Buzău, între anii 2008-2012 cand DESPSCU BOGDAN era sef la IPJ Buzau. „Manastire intr-un picior ghici ciuperca ce-i…???”

  4. Remarcați și că asemenea solicitări , de demisii și înlocuiri, făcute de doamna ministru Carmen Dan sunt făcute pe fondul solicitărilor de „instaurare” a „avantajelor” oferite de „prezumția de nevinovăție”, în PSD ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger