Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul de Interne: cred ca nimeni nu poate acuza Jandarmeria ca a aplicat legea

Ministrul de Interne: cred ca nimeni nu poate acuza Jandarmeria ca a aplicat legea

Autor:

Referindu-se la violentele aparute la protestul de vineri, din Piata Victoriei, oficialul guvernamental a punctat anumite aspecte ce tin de interventia jandarmilor.

 

carmen dan 1 500x500 Ministrul de Interne: cred ca nimeni nu poate acuza Jandarmeria ca a aplicat legea“Ceea ce s-a petrecut aseara este grav si cred ca nimeni nu poate acuza Jandarmeria ca a aplicat legea (…) actiunea de aseara nu a fost o disputa intre jandarmi si cetatenii pasnici care au dorit sa protesteze”, considera Dan, ci “aici vorbim de huligani periculosi care au atacat autoritatea statului” si nu de diaspora.

Mai mult, ministrul de Interne e de parere ca “orice om normal care a urmarit evenimentele de aseara a putut constata ca interventia in forta a fost justificata de provocarile si violentele acelor huligani”, social-democrata aflata in fruntea Ministerului de Interne sustinand ca “s-a actionat gradual pentru restabilirea ordinii publice, iar actiunea in forta a fost executata la momentul pierderii caracterului pasnic al manifestatiei”.

Sefa MAI a anuntat, totodata, ca se vor studia imagini si fotografii pentru a se identifica toate persoanele implicate in fapte de ultraj, tulburarea linistii publice, nerespectarea regimului armelor si munitiei si distrugeri. In acest sens, atat politia, cat si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, respectiv Judecatoria sectorului 1 lucreaza in acest sens.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!