AcasăNewsCarmen Dan a prezentat scuze "tuturor acelora care au avut de suferit...

Carmen Dan a prezentat scuze „tuturor acelora care au avut de suferit in urma violentelor de saptamana trecuta”

Carmen Dan a iesit intr-o declaratie de presa pentru a prezenta noi aspecte ce tin de protestul din 10 august, din Piata Victoriei.

S-a intamplat duminica, mai exact chiar in seara zilei in care a anuntat ca a primit raportul pe care il ceruse structurilor MAI „implicate in organizarea si desfasurarea acelei misiuni”.

Pana sa faca publice detalii din respectivul raport, Carmen Dan a ales sa transmita scuze. „Incep prin a prezenta scuzele mele tuturor acelora care au avut de suferit in urma violentelor de saptamana trecuta, fie ei civili sau militari jandarmi”, a sustinut ministrul de Interne.

Dan si-a anuntat disponibilitatea de a prezenta concluziile analizei atat Parlamentului, cat si Executivului sau chiar in cadrul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. „Nu am nicio ezitare sa prezint acest raport Comisiilor de Aparare din Parlament, Guvernului Romaniei sau CSAT, daca acest lucru imi va fi solicitat. Si pentru ca s-a vorbit in aceste zile de o eventuala convocare a mea la Comisia de Aparare, Ordine publica si siguranta nationala din Camera Deputatilor, va informez ca pana in prezent nu am primit nicio invitatie oficiala in acest sens, dar sunt oricand gata sa prezint aceste date, in mod integral, membrilor Comisiei”, a subliniat Carmen Dan.

Din cate a mai anuntat ministrul, dupa cele intamplate in seara zilei de 10 august, au fost deschise pana la momentul la care au fost prezentate datele in cauza, 21 de dosare penale, 3 dintre ele cu autor necunoscut. Si ca in dosarele in cauza sunt cercetate 20 de persoane, trei oameni fiind arestati, alti doi plasati sub control judiciar. Mai mult, s-au dat 64 de amenzi contraventionale.

„Fata de actiunile jandarmilor implicati in misiunea din data de 10 august, a fost inceputa o verificare interna, si pana in prezent au fost identificate 5 situatii susceptibile de comiterea de abuzuri impotriva unor persoane care nu au savarsit acte de violenta”, a mai punctat Carmen Dan.

175 afisari

2 COMENTARII

  1. DEVORATOARELE DE PENIS NU POT FACE POLITICA PENTRU STABILIREA NORMALITATII IN ROMANIA………………

  2. Pretul duplicitatii! Sa vedem daca primeste chiar si Carmen Dan Premiul Eurovision 2018 – Netty Toy… Cucos l-a primit intr-un final!

    Imi amintesc cand lucram in Austria cum stiau tot ce fac… Navigam pe undeva si imi suna telefonul fix din casa … si vorbeam cu o voce militaroasa masculine… in romana… Atunci mi-a fost recomandat sa las simpatia mea pentru …. si sa merg cu ei….

    Nu mi-am parasit simpatiile indiferent de pret si nici nu m-am dus cu ei, intr-un final, pas cu pas, incet-incet pleaca EI!

    Mai sunt mitocani care inca se mai distreaza, uneori ma enerveaza, dar …. rabdarea si flerul unui negociator … isi spun cuvantul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger