AcasăNewsEfectul inregistrarilor. Carmen Dan a cerut sefei DNA revocarea detasarii a doi...

Efectul inregistrarilor. Carmen Dan a cerut sefei DNA revocarea detasarii a doi politisti

Solicitarea sefei de la Ministerul de Interne vine pe fondul difuzarii inregistrarilor date publicitatii de catre fostul deputat Vlad Cosma.

Decizia finala in cazul de fata o va lua sefa DNA

Si, chiar daca despre ea s-a aflat miercuri, a fost formulata inca din cursul zilei de marti si ii vizeaza pe comisarii sefi de politie Florea Gabriela si Mihai Iordache, detasati la DNA Prahova. Explicatia este continuta in scurtul comunicat de presa remis de reprezentantii MAI, in urma cu scurta vreme, si pe care il redam integral in cele ce urmeaza:

„Avand in vedere aspectele aparute in spatiul public, ministrul afacerilor interne a solicitat procurorului sef DNA revocarea detasarii din functie a celor doi politisti care apar in inregistrarile care privesc activitatea DNA – Serviciul Teritorial Prahova.

Este vorba de comisarul sef de politie Iordache Mihai si comisarul sef de politie Florea Gabriela.

Potrivit OUG 43/2002 privind Directia Nationala Anticoruptie revocarea din functie, inaintea implinirii termenului de detasare, a politistilor de politie judiciara detasati la DNA se face prin ordin motivat al procurorului sef.

Solicitarea a fost facuta in cursul zilei de marti, 13 februarie 2018”.

318 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum sa ceri ceva unei partase la infractiuni? Cel putin îi suspenzi daca nu in streang de functie si ceri procurorului si ministrului Todirica sa nu se mai intample ca-i bagam in teapa rumena rosie ciupercoasa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger