AcasăNewsCarmen Adamescu, 30 de zile de arest in luxul de acasa

Carmen Adamescu, 30 de zile de arest in luxul de acasa

Tribunalul Bucuresti a hotarat, ieri, la cerea procurorilor, ca vaduva miliardarului Dan Adamescu  sa execute 30 de zile de arest, la domiciliu. Carmen Palade Adamescu  a fost retinuta pentru 24 de ore. La iesirea din arest, vaduva lui Adamescu  a comentat doar atat: “viata bate filmul”.

Procurorii au solicitat instantei ca femeia  sa faca 30 de zile de arest la domiciliu. Adica, in una din vilele luxoase pe care le are in proprietate dupa moartea miliardarului Dan Adamescu, care avea o avere fabuloasa. Carmen Adamescu a mostenit un imperiu desi nu mai era casatorita legal cu defunctul, in urma divortului pe care ea il ceruse. Dupa cele 24 de ore petrecute in spatele gratiilor, Carmen Adamescu Palade, putin ciufulita, cu ochelari de soare de sute de euro, nu a vrut sa faca niciun comentariu. ”Viata bate filmul!”, a fost singura ei replica data jurnalistilor in timp ce se urca intr-o masina luxoasa. Sotia lui Adamescu a fost retinuta pentru delapidare si evaziune fiscala, dupa ce procurorii si politistii au facut mai multe perchezitii la locuinta acesteia si la sediul Unirea Shopping Center, prejudiciul fiind estimat la 43.000.000 lei. Dosarul a fost deschis in urma unei plangeri a fiului vitreg, Alexander Adamescu. Totodata, in cauza magistratii l-au chemat la audieri, in calitate de suspect si pe fiul acesteia, Radu Palade, zis Rani. Procurorii se pare, insa, ca nu-l vor vedea prea curand, intrucat Rani, care nu a lucrat niciodata in viata lui, este plecat in vacanta, in Grecia. De fapt, Rani, Radu mamii, este intr-o vacanta eterna. Telul lui fiind acela de a cheltui banii mamitei prin vacante prelungite alaturi de tot felul de prieteni.

author avatar
Ramona Feraru
1.803 afisari

3 COMENTARII

  1. Rani e in concediu si fiul Adamescu hartuit! O mama de succes! un adevarat sponsor a lui CaraMitru! Daca as dispune de banii dvs. zau ca v-as face si eu 2 filme… in compensare pentru cele oferite cadou mie… ALBE!

    Va doresc sa nu va bucurati de nimic … ce nu meritati… si sa ajungeti exact asa cum mi-ati asigurat mie… dvs. si gastile dvs. si cele asemanatoare!

    Aprnd in continuare lumanari la biserica pentru tot ceea ce mi-ati facut! Vad ca nu fac asta degeaba!

    • Ai grija la ce te rogi. Vreau sa-ti spun ca ingerul cazut Lucifer e la fel de frumos ca Arhanghelii si are aceleasi puteri. NU TE POȚI RUGA DE BINELE UNEI PERSOANE VRAND RAUL. Ruga nu ajunge la pronie.

  2. Costa Rica scrie pe tine. Da mai bine stai la Targsor sau la Beciul Domnesc ca da si apa calda o data pe saptamana in Costa Rica o incalzesti la soare la lighian. Tu proastelor! Fugiti si voi in America acolo ai celula personala cu leptop si veceu si iti alegi mancarea si colega de celula.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger