Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Care sunt optiunile de sobe semineu disponibile astazi

Care sunt optiunile de sobe semineu disponibile astazi

Autor:

In ultimii ani sobele in toate formele sale au devenit foarte populare in case de toate formele si dimensiunile. Exista mai multe tipuri de sobe in ceea ce priveste aspectul, combustibilul si utilizarea. Ceea ce odinioara era o metoda umila de incalzire a casutelor mici, a devenit astazi, alegerea a milioane de oameni.  

 

sobe Brasov 707x500 Care sunt optiunile de sobe semineu disponibile astaziSobele semineu ofera un nivel ridicat de eficienta, siguranta si mai putina dezordine decat un semineu sau termosemineu conventional. Abilitatea de a putea inchide usile si de a lasa soba sa arda fara ingrijorarea ca sare jaratic sau copiii si animalele de companie isi ating palmele de ea – este cu siguranta atragatoare pentru multi oameni.

Ca si in cazul tuturor tipurilor de seminee Brasov, alegerea corecta este esentiala. Sobele de dimensiuni gresite in locul nepotrivit ar putea conduce la niveluri minime de caldura sau temperaturi periculos de ridicate in apropierea zidurilor sau a usilor sensibile.  Noi detinem o gama larga de sobe si sunt bucurosi sa va ajutam sa va luati decizia potrivita pentru dvs.

Sobe cu ardere pe lemn

Disponibile in ambele modele contemporane sau mai traditionale, sobele moderne pe lemne sunt proiectate sa arda lemnul intr-un mod foarte eficient. In comparatie cu un foc deschis, gama de sobe Brasov pe lemne, va reduce considerabil amprenta de carbon a gospodariei pe greutatea lemnului ars.

Acest tip de soba ofera toata placerea vizuala a unui foc din lemne, dar si o productie considerabila de caldura atat de la soba, cat si direct prin fata sticlei.

Sobe cu multicombustibil

Oferind mai multa flexibilitate in ceea ce priveste tipurile de combustibil pe care le puteti utiliza; Sobele multicombustibil va permit sa alegeti ceea ce este potrivit pentru casa, precum si nevoile dvs. de incalzire la momentul respectiv. Aceste sobe sunt capabile sa arda produse din carbune care pot furniza o cantitate enorma de caldura, dar uneori nu produc flacari clasice si atractia vizuala a lemnului.

Sobe moderne si contemporane

Livram o gama larga de tipuri de sobe moderne si contemporane, cu forme si stiluri diferite. Multe dintre acestea au linii simple si curate, fronturi de sticla mari, care dau un efect vizual minunat. Altele sunt echipate cu tehnologie pentru autocuratare, emisii scazute si multe altele.

Daca aveti o casa moderna si eleganta, obtinerea unei sobe semineu care se potriveste cu simtul general al casei dvs. este important. Suntem foarte bucurosi sa discutam si sa va aratam o serie de modele diferite pentru a va ajuta sa gasiti modelul potrivit pentru casa dvs.

Sobe traditionale

In timp ce unii oameni vor linii elegante si o senzatie moderna, altii cauta o soba mai traditionala. Acestea sunt, fara indoiala, cea mai populara optiune pentru clientii nostri.

In zilele noastre, este important sa va uitati la eficienta si impactul asupra mediului, indiferent de cat de clasic este stilul, iar noi avem multe optiuni pentru clientii care doresc sa faca acest lucru.
Asadar, cand doriti sa alegeti o soba semineu, un termosemineu, un semineu electric, consultatii specialistii PEFOC.ro. Pentru orice termosemineu Brasov achizitionat, acestia ofera consultanta, livrare si instalare.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!