Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » „Caravana copilariei” a pornit in sectorul 1: ateliere de creatie atractive pentru copii

„Caravana copilariei” a pornit in sectorul 1: ateliere de creatie atractive pentru copii

Autor:

Primaria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, organizeaza, in perioada 19 noiembrie – 21 decembrie 2018, „Caravana copilariei” in gradinitele, scolile primare si centrele de plasament din Sectorul 1.

 

Caravana copilariei 1 720x480 „Caravana copilariei” a pornit in sectorul 1: ateliere de creatie atractive pentru copiiPovestile sunt plasmuiri ale imaginatiei. Ele vorbesc despre bine si rau, despre prietenie, curaj, loialitate, dreptate, sinceritate, hotarare, modestie, harnicie. Se stie ca povestea si jocul sunt cele mai atractive modalitati de invatare pentru copii, iar „Caravana copilariei” tocmai asta isi propune: sa le aduca micutilor cunostinte noi, imbinate armonios cu bucurie si voiosie, asa cum le sta bine copiilor.

Caravana copilariei 2 720x472 „Caravana copilariei” a pornit in sectorul 1: ateliere de creatie atractive pentru copiiIn cadrul proiectului „Caravana copilariei”, care are 74 de reprezentatii, fiecare a cate doua ore, copiii participa la ateliere de creatie, care le starnesc creativitatea si imaginatia. Este un mod placut de a deprinde anumite abilitati pe care, cu timpul, copiii si le vor dezvolta, transformandu-le in pasiuni sau chiar in profesie. Activitatea atelierelor va fi bazata pe confectionarea, pictarea si construirea unor obiecte specifice varstei copiilor.

Caravana copilariei 3 720x431 „Caravana copilariei” a pornit in sectorul 1: ateliere de creatie atractive pentru copiiDe asemenea, artistii costumati in personaje de poveste le aduc micutilor bucurie si voie buna prin organizarea de jocuri interactive, modelaj de baloane, face-painting, spectacole de teatru, magie, ventrilocie si multa muzica.

Primele opriri ale Caravanei au fost luni, 19 noiembrie, la Scoala nr. 11 „Ion Heliade Radulescu” si la Gradinita nr. 206, iar, marti, 20 noiembrie, la Scoala „Nicolae Titulescu”, Gradinita nr. 222 (de pe strada Arad), Gradinita nr. 283 (din cartierul Floreasca) si la Gradinita nr. 97 (de pe strada Islaz). Artistii Caravanei le-au adus copiilor din aceste unitati de invatamant multe zambete pe chipuri, chiote de bucurie si dorinta de a invata lucruri noi.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!