Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Carambol ucigas in Pennsylvania: 60 de tamponari, trei morti

Carambol ucigas in Pennsylvania: 60 de tamponari, trei morti

Autor:

Un accident rutier de proportii impresionante a avut loc, sambata, pe o autostrada din Pennsylvania, cel mai probabil provocat de o furtuna de zapada.

 

accident bun Carambol ucigas in Pennsylvania: 60 de tamponari, trei morti

Un accident rutier de proportii impresionante a avut loc, sambata, pe o autostrada din Pennsylvania, cel mai probabil provocat de o furtuna de zapada. Coliziunea in lant, in care au fost implicate 60 de autovehicule, a avut loc pe autostrada Interstate 78, cel putin trei persoane pierzandu-si viata, in timp ce un numar deocamdata necunoscut de persoane se afla in stare critica, fiind transportate la spital cu elicopterul, iar alte 70 cu ambulantele, a anuntat politia din Fredericksburg. Uriasul caarambol a lasat in urma zeci de camioane, autoturisme si pickup-uri care au blocat trei benzi ale autostrazii, la 120 kilometri nord-est de Philadelphia. Martorii au declarat ca puternice rafale de zapada si vizibilitatea redusa practic la zeco au jucat un rol major in acest accident.

Coliziunea in lant, in care au fost implicate 60 de autovehicule, a avut loc pe autostrada Interstate 78, cel putin trei persoane pierzandu-si viata, in timp ce un numar deocamdata necunoscut de persoane se afla in stare critica, fiind transportate la spital cu elicopterul, iar alte 70 cu ambulantele, a anuntat politia din Fredericksburg. Uriasul caarambol a lasat in urma zeci de camioane, autoturisme si pickup-uri care au blocat trei benzi ale autostrazii, la 120 kilometri nord-est de Philadelphia. Martorii au declarat ca puternice rafale de zapada si vizibilitatea redusa practic la zeco au jucat un rol major in acest accident.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!