AcasăNewsCarambol cu sase masini, in Capitala: o persoana a ajuns la spital

Carambol cu sase masini, in Capitala: o persoana a ajuns la spital

Un accident care ar fi putut avea urmari foarte serioase pentru pasageri a avut loc sambata la pranz, in jurul orei 13, in Bucuresti. Nu mai putin de sase masini s-au lovit, iar una dintre ele s-a rasturnat, ajungand cu rotile in sus in mijlocul soselei.

Carambolul a avut loc pe Strada Barbu Vacarescu, din Capitala si s-a soldat cu un ranit, conform Romania TV. Odata anuntat accidentul la numarul unic de urgenta, la fata locului au intervenit atat politistii, cat si medicii de la salvare. Din primele informatii, un singur om a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind vorba, din cate spun martorii, despre un barbat de varsta a treia. Intr-o prima faza, victima a fost ingrijit de specialistii de la Ambulanta, inainte de a fi transportat la spital, pentru mai multe investigatii.

Din fericire, desi, dupa cum reiese din imaginile surprinse la locul accidentului la scurta vreme de la producerea sa, pagubele materiale sunt insemnate, respectiv s-a vazut ca masinile implicate au fost destul de avariate, nu au existat mai multe victime.

Cat priveste cauzele care au dus la producerea coliziunii, ele vor fi stabilite de catre oamenii legii care au ajuns in zona, in urma masuratorilor si a discutiilor cu soferii implicati, dar si cu martorii accidentului.

sursa foto: captura Romania Tv

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger