Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Carabinieri si-au tras Jeepuri de plaja

Carabinieri si-au tras Jeepuri de plaja

Autor:

Patrulele estivale ale politiei italiene din regiunea Emilia-Romagna (nord) vor fi starurile acestei veri gratie noilor masini Jeep Wrangler special preparate.

 

carabinierii mare Carabinieri si au tras Jeepuri de plaja

Masinile par desprinse dintr-o reclama la produse masculine

De la Alfa Romeo, Ferrari si Lamborghini, politia italiana nu duce lipsa de argumente pentru a semna contracte cu producatori de automobile de prestigiu. Ultima achizitie vine de la Fiat-Chrysler, producatorul marcii Jeep, politia estimand ca are nevoie vara aceasta si de vehicule 4×4 pentru a-si indeplini misiunile pe plaja. Constructorul american s-a conformat si a livrat modele Jeep Wrangler pe care le-a echipat corespunzator pentru misiuni de supraveghere-patrulare pe plajele de pe coasta de nord-vest a Italiei.

carabinieri predare Carabinieri si au tras Jeepuri de plaja

Ceremonia de primire a masinilor s-a derulat in prezenta lui Sergio Marchione, patronul grupului Fiat-Chrysler.

Desi par desprinse dintr-o reclama de fashion masculin, aceste modele Wrangler au adoptat cateva dotari specifice din catalogul Mopar (care este marca oficiala de piese detasate a grupului Fiat-Chrysler), cum ar fi extensii ale elementelor de protectie a caroseriei, jante specifice de 17 inci sau suspensii Fox Performance, mai inalte decat cele cu care sunt de regula echipate modelele Wrangler. In privinta motorizarii, italienii au la dispozitie un motor de 2,8 litri turbo-diesel care dezvolta 200 cai putere. Transmisia integrala este cuplata la o cutie de viteze automata. Mai mult, masinile pot fi dotate si cu un suport de pusca mitraliera.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!