Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Captura uriasa la Nadlac. Anuntul sefului DIICOT

Captura uriasa la Nadlac. Anuntul sefului DIICOT

Autor:

Noul sef al DIICOT-ului a aparut vineri in fata presei anuntand peste ce au dat, recent, politistii de frontiera in punctul de trecere de la Nadlac. Se poate vorbi despre o captura impresionanta de droguri.

 

banilaaa 720x480 Captura uriasa la Nadlac. Anuntul sefului DIICOTConcret, Felix Banila a facut public faptul ca in 22 august s-a facut un control de rutina asupra unui ansamblu de vehicule inmatriculat in afara tarii si condus de un cetatean strain. Ocazie cu care “au fost gasite aproximativ 5 tone de anhidrida acetica si 20 de kilograme de cocaina de o puritate de aproximativ 99%”.

Procurorul-sef de la Investigarea Crimei Organizate a mentionat ca anhidrida acetica este “un precursor de droguri” si ca din cantitatea gasita miercuri de politisti in ansamblul de vehicule cu pricina “se poate obtine o cantitate de o tona de produs heroina”.

TIR-ul ar fi urmat sa tranziteze Romania. Nu s-a mai intamplat asta, iar soferul a ajuns in arest, pe o perioada de 30 de zile, din cate a mai dezvaluit Banila.


1 Comentariu la Captura uriasa la Nadlac. Anuntul sefului DIICOT

  1. Luptător de frunte si viță de erou

    Astea sunt frecții la picior de lemn cum al mangaia Bahmu pe picior pe Prigo. Daca nu parjolesti plantatii distrugi fabrici in jungla depozite si producatori, l-a prins acum pana scapa un tir pe traficant nu-l doare pierderea.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!