AcasăNewsCaptura-record la Timisoara: 70 de kilograme de cocaina neagra!

Captura-record la Timisoara: 70 de kilograme de cocaina neagra!

Politistii de la Brigada de Combatere de Crimei Organizate au descoperit, miercuri, o captura-record de nu mai putin de 70 de kilograme de cocaina neagra.

Descoperirea a fost facuta la Timisoara, captura aflandu-se in posesia a patru barbati de origine venezueleana. Este una dintre cele mai mari capturi facute de oamenii legii de la noi, cocaina neagra fiind extrem de solicitata intre amatorii de droguri tocmai pentru ca este foarte greu de detectat.

Anchetatorii sustin ca drogurile provin din Ecuador si ar fi trebuit sa ajunga in Spania. De asemenea, se stie ca era transportata infiltrata in diferite corpuri de mobila, iar pentru a detecta si recupera cocaina, politistii au trebuit sa taie mobila cu flexul.
Cei patru barbati din Venezuela urmeaza a fi audiati la sediul din Bucuresti al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Anchetatorii vor sa afle inclusiv modul in care venezuelenii au reusit sa treaca cu drogurile prin vama Otopeni. Conform stirileprotv.ro, suspectii aveau intentia de a livra drogurile in Spania cu ajutorul unei ambarcatiuni care urma sa plece din Portul Constanta, dar si-au schimbat planurile dupa ce au aflat ca pe fir au intrat autoritatile judiciare germane.

author avatar
Cristi Ionita
908 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger