AcasăNewsCaptura de droguri la Calafat

Captura de droguri la Calafat

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca intr-o masina in care se aflau doi tineri bulgari s-a gasit o cantitate de circa 6 kilograme de droguri – mai exact ca ar fi fost descoperite 12 pachete continand 6203 grame de substanta despre care testele facute de omologii bulgari au confirmat ca este heroina.

Din cate se mentioneaza intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, postat pe site-ul MAI, autoturismul in cauza, inmatriculat in Bulgaria, a fost supus unei verificari amanuntite la momentul la care a vrut sa intre in tara, vineri dupa-amiaza, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, in judetul Dolj. Controlul a fost facut de o echipa comuna romano- bulgara, formata din politisti de frontiera, iar drogurile ar fi fost descoperite „intr-un spatiu special amenajat in lateralele banchetei din spate”.

Cei doi barbati din autoturism -in varsta de 24 si, respectiv, 26 de ani- au fost preluati de autoritatile bulgare, care urmeaza sa continue cercetarile in cazul de fata, anunta aceeasi sursa.

foto: www.politiadefrontiera.ro

author avatar
Andrei Coman
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger