AcasăNewsCapitala: Un barbat s-a urcat pe o macara si ameninta ca se...

Capitala: Un barbat s-a urcat pe o macara si ameninta ca se arunca

(sursa foto: realitatea.net)

Autoritatile sunt din nou in alerta, de aceasta data duminica, dupa ce un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a urcat, dimineata, pe o macara situata pe un santier din Bucuresti, amenintand ca se arunca de la inaltime.

(sursa foto: realitatea.net)

Din imaginile surprinse la fata locului  – respectiv pe un santier din zona Sebastian, sectorul 5 al Capitalei -se vede ca in zona blocului aflat in constructie, si deasupra caruia se afla dispozitivul metalic au ajuns politisti, cadre medicale de la Ambulanta, dar si pompieri, acestia din urma cu o autospeciala cu scara. De asemenea, la fata locului au ajuns si negoriatori ai Politiei.

De cand s-a anuntat incidentul la numarul unic de urgenta, autoritatile incearca sa il convinga pe barbat sa coboare, pentru a nu se pune in pericol. Potrivit b1.ro, omul nu este din Bucuresti, ci a venit in Capitala tocmai din Pascani si ar fi stat deja de vorba cu negociatorii, prin intermediul propriului telefon mobil, cerand ca in zona sa vina un ales al neamului, cu care si-ar dori sa stea de vorba, pentru a-i dezvalui nemultumirea pe care o are si motivul pentru care a ales sa urce pe macaraua respectiva.

Dupa cum multi isi amintesc deja, cazul barbatului vine la nici doua saptamani de la tragedia care a avut loc pe Calea Victoriei, cand o femeie s-a aruncat in gol, de pe un bloc din zona, dupa ce a tsta pe terasa imobilului in jur de 36 de ore. Femeia – sfasiata de durere dupa pierderea unicei sale fiice, rapusa de cancer -nu a vrut sa stea de vorba cu negociatorii ajunsi in zona, pentru a o convinge sa coboare in siguranta.

800 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger