Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Capitala, sub COD PORTOCALIU de ninsori abundente si vant puternic

Capitala, sub COD PORTOCALIU de ninsori abundente si vant puternic

Autor:

Ninsoarea si vantul vor continua sa isi faca simtita prezenta in Bucuresti si in orele urmatoare.

 

cod galben ninsoare viscol bucuresti 225x300 Capitala, sub COD PORTOCALIU de ninsori abundente si vant puternicMeteorologii de la Administratia Nationala au decis, vineri dimineata, sa restranga aria CODULUI PORTOCALIU, de sub incidenta caruia nu iese – cel putin orele urmatoare – Bucurestiul. Aceasta avertizare valabila pentru Capitala si pmai multe judete din sud si sud-est exptima vineri la ora 15.

avertiz Capitala, sub COD PORTOCALIU de ninsori abundente si vant puternicConcret, se anunta faptul ca “in cea mai mare parte a Munteniei si a Dobrogei si in sudul Moldovei va continua sa ninga abundent, iar vantul va avea intensificari cu rafale de 50…60 km/h si temporar 65…70 km/h, viscolind si local troienind zapada si diminuand vizibilitatea”.

sursa foto: site ANM


1 Comentariu la Capitala, sub COD PORTOCALIU de ninsori abundente si vant puternic

  1. Daniel Rusu

    Selectam moderatori de anunturi!
    Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: danielrusu49i@gmail.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!