AcasăNewsCapitala, sub COD GALBEN de ploi in urmatoarele zeci de ore

Capitala, sub COD GALBEN de ploi in urmatoarele zeci de ore

Noi vesti rele despre vreme, mai exact despre staruinta cu care ploile care au aparut la inceputul saptamanii se mentin in peisaj si in intervalul urmator. Soarele va fi tare scump la vedere, iar locuitorii Capitalei nu vor scapa de umbrele.

Pe langa informarea de ploi prognozate pentru cea mai mare parte a tarii, in sud si sud-est fiind asteptate averse, cu vant in sud-est si la munte, unde sunt anuntate ninsori, pana joi la pranz, privind hartile cu evolutia vremii in urmatorul interval, meteorologii au considerat ca se impune o actualizare a avertizarii COD GALBEN de ploi.

Si anume au anuntat ca aria precipitatiilor specifice toamnei se muta, in orele urmatoare, catre sud est si est. Mai exact, incepand de miercuri la amiaza, din jurul orei 14, ploile vor cuprinde Muntenia, sudul Modovei, dar si zona Dobrogei. Adica atat Capitala, cat si 11 judete, unde sunt anuntate intervale cu ploi abundente, ce vor cumula peste 25 l/mp, posibil chiar si dublul acestei cantitati, insa doar in situatii izolate. Aceasta avertizare este valabila pana joi dimineata, la ora 9.

sursa foto: meteoromania.ro

author avatar
Cristina Stefan
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger