AcasăNewsPloua torential: Capitala, sub COD GALBEN de vreme severa

Ploua torential: Capitala, sub COD GALBEN de vreme severa

UPDATE: Meteorologii au actualizat avertizarea nowcasting valabila pentru Capitala, astfel ca transmit ca in intervalul 15.10-17.00 Bucurestiul se va afla sub COD PORTOCALIU de vreme rea.

Sunt anuntate „averse torentiale care vor cumula cantitati de apa de 20…25 l/mp, izolat 30 l/mp, descarcari electrice”, dar si intensificari ale vantului.

O veritabila rupere de nori in Nordul Capitalei! La momentul de fata ploua cu galeata, strazile fiind pline de apa, iar vizibilitatea in trafic afectata serios de conditiile meteo vitrege.

Uitandu-ne pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie, observam ca Bucuresitul se afla, pana la 15 si 10 minute, sub umbrela unui COD GALBEN de vreme rea. Specialistii ANM au transmis prin intermediul acestei avertizari nowcasting (cu efect imediat-n.r) ca va ploua, ca vor fi frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, grindina, dar si ca se asteapta „averse ce vor cumula 10-15 l/mp, izolat 20 l/mp”.

Si alte zone din tara – inclusiv din judetele invecinate Capitalei, Ilfov si Ialomita – se afla sub incidenta unor avertizari nowcasting de ploi.

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger