AcasăNewsCapitala sub asediu. Cinci evrei, luati ostatici la Paris!

Capitala sub asediu. Cinci evrei, luati ostatici la Paris!

sursa foto: romaniatv.net

Capitala Frantei continua sa fie un teren minat, incidentele armate succedandu-se cu o viteza alarmanta.

sursa foto: romaniatv.net

UPDATE: Din pacate vestile care vin dinspre brutaria evreiasca nu sunt deloc bune. Conform presei franceze cel putin doua persoane au murit in schimbul de focuri. Incercuit de politisti, atacatorul a strigat: „Stiti deja foarte bine cine sunt!”. Exista informatii conform carora barbatul inarmat ar fi Amedy Coulibaly, 33 de ani, cunoscut cu antecedente penale.

 

In momentul in care cei mai multi dintre politisti au incercuit tipografia in care s-au refugiat fratii Kouachi, vinovatii pentru atacul de miercuri, de la sediul Charlie Hebdo, un alt barbat de orice magrebiana a luat mai multi ostatici intr-o alta parte a Parisului.

Este vorba despre un atac armat asupra unei brutarii evreiesti din zona Porte de Vincennes. Din primele informatii se pare ca o persoana a fost ranita, iar atacatorul ar avea cinci ostatici, femei si copii, in cladire.

Se spune ca atacatorul ar avea legaturi cu cel care ieri a deschis focul asupra unui grup de politisti in Paris. De asemenea, martori anunta ca l-au auzit pe barbat laudandu-se ca si el face parte din Al Qaeda Yemen.

author avatar
Cristi Ionita
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger