AcasăNewsCap tractor scapat de sub control, in Capitala: mai multe masini lovite

Cap tractor scapat de sub control, in Capitala: mai multe masini lovite

Un cap tractor al unui TIR, aparent scapat de sub control, a facut prapad in cale, avariind cel putin sapte masini, din cate arata primele concluzii ale situatiei de la fata locului.

Accidentul a avut loc joi la pranz, in apropierea intersectiei cu Soseaua Giurgiului. E important de precizat ca nu au fost victime din randul oamenilor aflati in trafic la momentul respectiv, singura persoana care a avut de suferit de pe urma intregii situatii fiind chiar soferul mastodontului. Barbatul a fost dus la un spital din Capitala, pentru a primi ingrijiri medicale.

In urma sa, au ramas masinile avariate, deloc putine la numar. Si oamenii legii, care au inceput sa faca cercetari, pentru a scoate la lumina conditiile in care a avut loc accidentul. Din cate a anuntat Brigada Rutiera, autovehiculul venea dinspre Bulevardul Constantin Brancoveanu catre strada Zeitarilor. Pana sa intre in intersectia cu Soseaua Giurgiului, soferul ar fi lovit un prim autovehicul si anexa unei locuinte. Nu s-a oprit, ci a inaintat catre intersectie. Pe drum, din pacate, a lovit si alte autoturisme, oprindu-se in gardul unei case de pe strada Zetarilor.

sursa foto: antena3.ro

392 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger