AcasăNewsCantecul de lebada al DNA

Cantecul de lebada al DNA

Daniel Morar nu ii mai convinge pe judecatori cu dosarele instrumentate de oamenii sai

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, intre principalele doua structuri de lupta cu coruptia si crima organizata din Romania a izbucnit un adevarat razboi pe viata de moarte.

Daniel Morar nu ii mai convinge pe judecatori cu dosarele instrumentate de oamenii sai

Unul declansat in mare parte de incercarile lui Daniel Morar de a impune hegemonia DNA in cadrul sistemului juridic de la noi. Numai ca , din informatiile intrate in posesia noastra, alierea procurorilor DIICOT cu multi din judecatorii de la instantele superioare i-au facut pe procurorii anticoruptie sa dea inapoi cu marile dosare instrumentate de ei si aflate pe rolul Curtilor de Apel sau a ICCJ.

Cu dosarul la cutie

Pana acum erau renumiti pentru vivacitatea cu care se luptau ca sa obtina termene de judecata cat mai scurte. Si reactionau cu recursuri la aproape toate dosarele judecate, chiar daca invinuitii din anchetele DNA se alegeau cu condamnari relativ mari. Vesnic nemultumiti,  procurorii anticoruptie nu s-au mai dovedit insa la fel de bataiosi si in ultimele saptamani. Mai mult chiar, dupa cum sustin sursele noastre, acestia, dupa esecurile rasunatoare avute pe banda rulanta in justitie, evita orice intalnire cu magistratii. Astfel incat, cel putin dosarele care privesc nume grele ale vietii publice, sunt amanate cu buna stiinta chiar de catre anchetatorii DNA. Tragere de timp care va dura, mai mult ca sigur, cel putin dupa alegeri, atunci cand oamenii lui Daniel Morar se vor putea orienta mai bine in teren.

Aprilie, prima luna de recesiune

Conducerea DNA a incercat sa mascheze aceasta retragere printr-un comunicat de presa de-a dreptul triumfalist, in care anunta ca anchetele anticoruptie s-au soldat cu 23 de hotarari judecatoresti si 203 inculpati condamnati. Statistica este insa pe martie, confirmand practic ca aprilie este prima luna de recesiune in activitatea DNA. Deloc intamplator, procurorii  DIICOT au inceput in schimb sa se bucure de o mare trecere printre aceiasi magistrati, aflati si ei in asteptarea alegerilor…

author avatar
Catalin Tache
1.017 afisari

2 COMENTARII

  1. De ce doua structuri de combatere a ce combat ei( mai mult declaratii in presa si la TV), nu isi dau mana sau piciorul si sa faca ceva BINE. Cred ca este de fapt o mandandrie a doi oamneni, care vor sa arate care e mai mare si mai tare. Acesata „lupta” copilareasca de genul e „giucaria mea nu a ta”, nu duce decat la NIMIC. Oricum la noi e telejustitie ………. da ne place.

  2. Adica vorbim de doua structuri diferite cu aceeasi functie pe teren???? Cand doi se bat al treilea castiga ….. ciorditi baieti linistiti ca cei cu legitimatii au treba sa se „arda intre ei” si sa se orienteze dupa „haleala”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger