AcasăNewsCantaret faimos, la spital direct de pe scena!

Cantaret faimos, la spital direct de pe scena!

Un concert pe care fanii din Edmonton ai celebrului Meat Loaf nu il vor uita prea curand, avand in vedere ca, din pacate, au vazut cum artistul in varsta de 68 de ani s-a prabusit pe scena, chiar in timp ce canta una dintre cele mai indragite piese ale sale, „I would do anything for love”.

Incidentul dateaza de starea trecuta, artistul fiind preluat de urgenta cu o ambulanta si dus la spital. Pana la acest moment nu au fost facute precizari precizari in privinta starii muzicianului. Insa, potrivit consequenceofsound.net, care citeaza un reprezentant al cantaretului, starea lui Meat Loaf e „stabila”.

Din cate s-a aflat, solistul pe numele sau real Michael Lee Aday a cazut pe scena, in timp ce canta. Realizand ce se intampla, colegii sai grabindu-se sa ajunga la el, pentur a-l ajuta sa isi revina. Din pacate, desi poate unor spectatori li s-a putut parea ca momentul ar fi o regie de show, lucrurile s-au dovedit a fi cat se poate de reale, solistul avand nevoie de medic.

E important de precizat si faptul ca, dupa cum se poate observa frunzarind pagina de Facebook a artistului, Meat Loaf si-a amanat, recent (mai exact pe 13 iunie), un concert pe care ar fi trebuit sa-l sustina in Calgary. La acea data, au fost invocate motive medicale, dar fara sa se faca precizari pe seama naturii acestora.

sursa foto: https://www.facebook.com/MeatLoaf

author avatar
Cristina Stefan
761 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger