AcasăNewsCantareata Ionela Prodan s-a stins. "Drum bun, iubirea vietii mele!"

Cantareata Ionela Prodan s-a stins. „Drum bun, iubirea vietii mele!”

De-a lungul carierei, Ionela Prodan a cantat alaturi de Ion Dolanescu

Breasla artistilor de muzica populara pierde, prin plecarea dintre cei vii a cantaretei Ionela Prodan, un om si o voce aparte.

De-a lungul carierei, Ionela Prodan a cantat alaturi de Ion Dolanescu

Dar de departe greaua lovitura a despartirii de Ionela Prodan o resimt cel mai puternic membrii familiei – fetele, Ana Maria si Anca, dar si nepotii, cu care, se stie, cunoscuta solista d emuzica populara avea o legatura foarte stransa.

Apreciata atat pentru timbrul sau vocal unic, cat si pentru franchetea sa, Ionela Prodan se confruntase, in ultima perioada, cu probleme de sanatate, care i-au slabit organismul. Seara trecuta, cantareata a cedat in lupta cu suferinta si a parasit aceasta lume. Solista a murit la varsta de 70 de ani, la Spitalul Elias, din Capitala, unde fusese internata de mai multe zile.

Fiica sa, Ana Maria, i-a fost alaturi in ultimele clipe, asa cum se intamplase inca de cand artista ajunsese pe un pat de spital. De altfel, tot ea a si anuntat lumii trista veste a plecarii dintre cei vii a Ionelei Prodan. „TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATA ! TU AI FOST SI VEI RAMANE FORTA VIETII MELE!!!TU ESTI ICOANA VIETII MELE! STIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL INGERILOR IAR VOCEA TA VA RASUNA MULT MAI TARE SI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL SI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIETII MELE!”, a scris Ana Maria Prodan pe pagina sa de Facebook.

Cuvintele alese de cea mai mare dintre fiicele regretatei artiste sunt induiosatoare. „Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, isi incheie Ana Maria Prodan mesajul transmis prin intermediul retelei de socializare.

sursa foto: teotrandafir.com

author avatar
Cristina Stefan
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger