AcasăNewsCantareata Angela Moldovan a murit. Ascult-o interpretand cea mai cunoscuta melodie a...

Cantareata Angela Moldovan a murit. Ascult-o interpretand cea mai cunoscuta melodie a sa! (VIDEO)

Una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara, Angela Moldovan, s-a stins duminica. Cantareata iubita de public atat pentru vocea ei deosebita, cat si pentru zambetul inconfundabil, avea 86 de ani.

Comunitatea artistilor de muzica populara sufera o noua pierdere. La doar cateva zile dupa decesul fulgerator al altor doua interprete apreciate, Rela Lucaciu si Ramona Fabian, colegii de breasla au aflat cu tristete ca Angela Moldovan, una dintre emblemele cantecului popular romanesc, a murit.

Vestea a fost anuntata, in  urma cu scurt timp, pe o retea de socializare, de Iuliana Tudor, cunoscuta realizatoare a emisiunii „O data-n viata”, de la TVR, productie la care a participat si regretata interpreta. „In urma cu o ora s-a stins din viata Angela Moldovan. Ramas bun, unei mari artiste!”, a scris vedeta televiziunii publice pe contul ei de Facebook.

Oamenii care au cunoscut-o si apreciat-o pe Angela Moldovan au transmis mesaje de condoleante, amintindu-si de melodiile preferate din vastul repertoriu al artistei nascute la Chisinau. Cel mai cunoscut si, de departe, cel mai indragit cantec al Angelei Moldovan a fost „Mi-am facut bundita noua”, pe care il interpreta cu mare drag la spectacole si emisiunile la care participa. Au mai fost, insa, si „Cine sta posomorata”, „Asta-i sarba maruntica”, „Merge satul la cules” si multe altele.

Sursa foto: Facebook/Iuliana Tudor

Cunoscuta cantareata de muzica populara Rela Lucan, gasita moarta in casa!

[youtube]-zlAcarQhss[/youtube]

[youtube]0nYcXEbgrNg[/youtube]

2.070 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger