AcasăNewsCandidatura lui Gigi Becali inflameaza scena politica

Candidatura lui Gigi Becali inflameaza scena politica

Liberalii vor afla daca vor fi sau nu colegi cu Gigi Becali, Biroul Politic urmand sa ia astazi o decizie in acest sens.

Gigi Becali, banuit ca-l trateaza pe Crin Antonescu ca pe Banel Nicolita

Gandul ca Gigi Becali ar putea reprezenta PNL-ul in cursa electorala din decembrie le provoaca migrene liberalilor.

Crin Antonescu

Deloc interesat de parerea colegilor, Crin Antonescu  a evitat sa vorbeasca despre aportul financiar al lui Becali, referindu-se strict la zestrea electorala a omului de afaceri. ”USL are obligatia sa castige aceste alegeri cu un scor cat mai concludent si nu e de neglijat votul nimanui. (…) Eu am avut o discutie cu domnul Becali  si i-am spus ca, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt deschise si ca se poate incheia un acord politic intre USL si PNG, prin care acest partid sa dea voturile sale candidatilor USL si, de asemenea, Gigi Becali sa candideze pentru Parlament, daca doreste, pe listele USL”, a afirmat Antonescu.

Ponta nu se baga

Fie ca se va materializa, fie ca nu, intentia lui Becali de a candida din partea PNL a starnit o adevarata furtuna in mediul politic. Chestionat pe tema, premierul Victor Ponta a preferat sa nu dezvolte subiectul, limitandu-se la o singura remarca: ”Sunt stelist, cum as putea fi contra?”. In schimb, cine a dezbatut pe larg tema a fost liderul PRM Corneliu Vadim Tudor. ”E ridicola intentia lui de a se inscrie in PNL si rade toata lumea de el. (…) Acum e liberal, ieri il peria pe Basescu, pe urma pe Geoana, era in spatele lui Geoana cand ala topaia”, a afirmat Vadim,  aratand ca demersul europarlamentarului ar putea fi sortit esecului. ”In trateaza pe Crin Antonescu ca pe Banel Nicolita. Le da palatul…si ce sa faca aia cu palatul, sa se vada Vosganian cu Fenechiu acolo? Isi vor da cate o teapa reciproc, PNL-ul se va flescai, va fi de rasul curcilor, iar Becali nu va ajunge parlamentar”, a conchis liderul PRM. Pana sa afle daca predictiile lui Vadim Tudor se adeveresc, Gigi Becali a comis-o deja, spre disperarea liberalilor, gratulandu-l pe democrat-liberalul Theodor Stolojan cu apelativul ”idiot financiar”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
362 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger