Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Candidatii la sefia DNA sustin interviurile in fata ministrului Toader, luni si marti

Candidatii la sefia DNA sustin interviurile in fata ministrului Toader, luni si marti

Autor:

O zi a mai ramas pana cand vor incepe interviurile la Ministerul Justitiei, in cadrul celei de-a doua selectii pentru ocuparea postului ramas vacant dupa revocarea, in urma cu aproape doua luni, a Laurei Codruta Kovesi din postura de sefa la DNA.

 

dna Candidatii la sefia DNA sustin interviurile in fata ministrului Toader, luni si martiVor fi doua ture de interviu, luni si marti.  In prima faza, trei dintre cei sase candidati admisi la proba interviului cu Tudorel Toader si comisia de la Ministerul Justitiei se vor prezenta la sediul MJ, luni, de la ora 11 – Sorin Armeanu, Andrei Bodean si Adina Florea. Marti dimineata, de la ora 8.30, va incepe a doua zi de interviuri, la care sunt asteptati sa se prezinte ceilalti trei procurori care isi doresc prima functie in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie- Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea si Paula-Nicoleta Tanase.

O decizie in cazul de fata este asteptata joi, pe 6 septembrie. La prima procedura de selectie au fost patru candidati, insa niciunul nu a reusit sa convinga conducerea Ministerului Justitiei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!