Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cand surpriza din cadoul de Craciun e un catelus, reactiile sunt pe masura (VIDEO)

Cand surpriza din cadoul de Craciun e un catelus, reactiile sunt pe masura (VIDEO)

Autor:

Nu stiti ce sa le oferiti celor dragi de Craciun?  Poate daca priviti imaginile urmatoare, va veti decide daca e cazul (sau nu) sa va ganditi sa adoptati un catelus.

 

catelus dar Cand surpriza din cadoul de Craciun e un catelus, reactiile sunt pe masura (VIDEO)Fie ca au fost zambete sau lacrimi -de cele mai multe ori cate un “O, Doamne” rostit in chip de  reactie de prim moment, pana cand reuseau sa scoata din cutie micul necuvantator primit in chip de dar de Craciun – toti cei surprinsi in imaginile postate in clipul de pe Youtube au fost fericiti sa aiba un nou companion. Si e lesne de observat ca majoritatea lor sunt copii, insa sunt cazuri in care oameni in toata firea au primit in dar un catelus si s-au bucurat nespus.

Chiar daca imaginile nu sunt tocmai noi, e de remarcat faptul ca au peste 2, 4 milioane de vizualizari si un numar considerabil de comentarii favorabile ideii de a oferi un animalut in chip de cadou de Craciun.

sursa foto: youtube/AnimalZTV


1 Comentariu la Cand surpriza din cadoul de Craciun e un catelus, reactiile sunt pe masura (VIDEO)

  1. Flor

    Aici ai o echipă senzațională!
    Oportunitatea este extraordinară! Nu ai nimic de pierdut! Ai numai de câștigat! Îți oferim seriozitate și încredere! Profită de această oportunitate!
    florp2560@yahoo.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!