Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cand s-ar putea sti data audierii lui Ghita in Comisia SRI

Cand s-ar putea sti data audierii lui Ghita in Comisia SRI

Autor:

In aceeasi zi in care s-a aflat ca magistratii au decis, in prima instanta, achitarea lui Sebastian Ghita de acuzatiile pe care i le adusesera procurorii DNA, o alta informatie ce il vizeaza pe fostul deputat – aflat de cateva luni la Belgrad – a venit, de aceasta data de la Parlament.

 

15134650 1290021751048100 5501511430786344566 n 300x300 Cand s ar putea sti data audierii lui Ghita in Comisia SRIMai exact dinspre seful Comisiei de control a activitatii SRI, care a anuntat ca inca nu s-a stabilit o data la care ar urma sa ajunga Ghita sa discute – prin videoconferinta – cu senatorii si deputatii care fac parte din acest for. “Maine (marti-n.r), in cadrul Comisiei, vom discuta si vom decide”, a explicat Manda, social-democratul subliniind ca “depind de detaliile tehnice” pe care le implica o astfel de audiere prin intermediul internetului.

De altfel, inca de saptamana trecuta, de cand se anuntase ca exista posibilitatea ca Sebatian Ghita sa discute cu membrii Comisiei, Claudiu Manda spunea ca acest lucru nu s-ar putea intampla mai devreme de miercuri.

sursa foto: Facebook/Claudiu Manda    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!