Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cand intentioneaza liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Cand intentioneaza liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Autor:

Demersul pe care il pregatesc liberalii la adresa actualului Executiv are deja textul aprobat “de principiu”, din cate a anuntat luni liderul PNL, Ludovic Orban.

 

pnl Cand intentioneaza liberalii sa depuna motiunea de cenzuraSi tot “de principiu” s-a stabilit ca motiunea de cenzura ar putea fi depusa “aproximativ in jurul datei de 20 iunie”, potrivit precizarilor sefului PNL. “Suntem deschisi la completarea acestui text, suntem deschis la imbunatatirea acestui text (…) motiunea de cenzura este un instrument prin care vrem sa punem punct acestei guvernari nocive pentru Romania”, a tinut sa mai mentioneze Orban, luni dupa-amiaza, la finele sedintei Biroului Executiv al liberalilor.


1 Comentariu la Cand intentioneaza liberalii sa depuna motiunea de cenzura

  1. cobe

    Hai odata Organe cu motiunea,inca nu a fost aprobata de General sau poate inca nu ti-a remis-o,grabestete caci ne apuca sfarsitul lumii anuntat ca va veni pe 19 iunie si nu mai apucam sa o vedem.Mai bine sa cada actualul guvern printr-o motiune decat sa se puna in practica un plan de act terorist,tras la indigou,ca la Colectiv.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!