AcasăNewsCand ar putea sa depuna PNL motiunea de cenzura

Cand ar putea sa depuna PNL motiunea de cenzura

Liderul formatiunii liberale a vorbit din nou, de aceasta data vineri, despre demersul opozitiei indreptat asupra actualului Executiv.

Daca recent anunta ca va propune, lunea urmatoare, initierea unei motiuni de cenzura, dupa modificarile aduse Codului Fiscal, mai nou Ludovic Orban a transmis ca „obiectivul nostru este sa depunem saptamana viitoare motiunea”, aducand in discutie faptul ca Ordonanta de Urgenta adoptata in sedinta de miercuri a Guvernului „deocamdata nu este nici macar publicata in Monitorul Oficial”.

Alegand sa nu comenteze o eventuala propunere de viitor premier, Ludovic Orban s-a rezumat sa replice: „sa nu vindem pielea ursului din padure, obiectivul nostru este sa obtinem o majoritate care sa duca la caderea Guvernului”.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce considerați că nu solicită PNL introducerea pe ordinea de zi a parlamentului a ordonanței de urgență a guvernului referitoare la modificările referitoare la fiscalitate, avându-se în vedere importana și „urgența” actului normativ ? Considerați că în eventualitatea în care ar fi aprobat prin lege, actul nornativ ar fi aplicabil ,conform reglementării din Codul fiscal care stabilește un termen de minim 6 luni de la publicarea în Monitorul Oficial ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger