Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cand ar putea sa depuna PNL motiunea de cenzura

Cand ar putea sa depuna PNL motiunea de cenzura

Autor:

Liderul formatiunii liberale a vorbit din nou, de aceasta data vineri, despre demersul opozitiei indreptat asupra actualului Executiv.

 

ludovic orban 350x203 Cand ar putea sa depuna PNL motiunea de cenzuraDaca recent anunta ca va propune, lunea urmatoare, initierea unei motiuni de cenzura, dupa modificarile aduse Codului Fiscal, mai nou Ludovic Orban a transmis ca “obiectivul nostru este sa depunem saptamana viitoare motiunea”, aducand in discutie faptul ca Ordonanta de Urgenta adoptata in sedinta de miercuri a Guvernului “deocamdata nu este nici macar publicata in Monitorul Oficial”.

Alegand sa nu comenteze o eventuala propunere de viitor premier, Ludovic Orban s-a rezumat sa replice: “sa nu vindem pielea ursului din padure, obiectivul nostru este sa obtinem o majoritate care sa duca la caderea Guvernului”.


1 Comentariu la Cand ar putea sa depuna PNL motiunea de cenzura

  1. ??????

    De ce considerați că nu solicită PNL introducerea pe ordinea de zi a parlamentului a ordonanței de urgență a guvernului referitoare la modificările referitoare la fiscalitate, avându-se în vedere importana și “urgența” actului normativ ? Considerați că în eventualitatea în care ar fi aprobat prin lege, actul nornativ ar fi aplicabil ,conform reglementării din Codul fiscal care stabilește un termen de minim 6 luni de la publicarea în Monitorul Oficial ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!