Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cand ar putea avea loc referendumul pentru familie

Cand ar putea avea loc referendumul pentru familie

Autor:

Din randul formatiunii social-democrate s-a aflat, joi, ca referendumul pentru familie ar putea avea loc fie pe 10 iunie, fie o saptamana mai tarziu, adica pe 17 iunie.

 

florin iordache1 350x233 Cand ar putea avea loc referendumul pentru familieUn anunt in acest sens a fost facut de catre fostul ministru al Justitiei, deputatul Florin Iordache, care a explicat, intr-o interventie la Antena 3, ca urmare a deciziei CCR de joi, cea de respingere a sesizarii privind modificarea Legii referendumului, “in termen de 10 zile presedntele este obligat sa promulge, pentru ca legea a fost si la reexaminare”.

De la momentul la care seful statului promulga legea, in 30 de zile ar urma sa fie organizat acest referendum. Astfel, s-a ajuns sa se avanseze data de 10 iunie. Cu mentiunea, insa, ca poate aparea si o alta situatie, drept pentru care totul s-ar putea devansa cu o saptamana. “Daca presedintele va uza de ultima zi in care ar trebui sa promulge legea, in aceste conditii se mai duce o saptamana si va fi data de 17 iunie”, a lamurit Iordache.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!