Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Canada ataca Tesla

Canada ataca Tesla

Autor:

Tesla Model 3 poate fi cumparata oficial in Europa si livrarile vor incepe din februarie 2019,  pretul  automobilului electric se apropie de 60.000 de euro, desi miliardarul Elon Musk tot anunta ca il va oferi la 35.000. Tesla trece printr-o perioada foarte dificila, nota de plata a cheltuielilor pe modele noi, imprumuturi si reduceri de personal, iar de asta a profitat compania canadiana  Electra Meccanica Vehicles.

 

canada 1 Canada ataca Tesla

Sunt suficiente trei roti

In fabrica din Vancouver se produce micul Solo, un automobil electric care costa 15.500 de dolari. “Aceasta companie produce masina pe care ar fi vrut Elon Musk s-o faca el. E grozav sa faci o masina de 45.000 de dolari, de 100.000 sau de 250.000. Dar pentru mase? O masina de 15.000 de dolari ii poate face pe oameni sa nu mai foloseasca benzina. Aceasta este creativitate. (…) Listarea pe Nasdaq a facut Tesla o mare companie. Daca va mai puteti imagina Tesla inainte sa fi facut primele 5.000 de masini, asa suntem noi acum”, spune Jeff Kroll, CEO la Electra Meccanica, cu referire la faptul ca 5000 de Solo circula deja pe strazile din Los Angeles iar alte 70.000 vor fi livrate in urmatorii doi ani pe coasta de vest a Americii.

canada 2 Canada ataca Tesla

Electra Meccanica SOLO at DoubleTree by Hilton Hotel & Suites (CNW Group/ElectraMeccanica Vehicles Corp.)

Compania are o valoare de piata de doar 142 de milioane de dolari, dar are 2,4 miliarde in precomenzi. Masina cu trei roti pare modesta, dar poate atinge 100 km/h in 8 secunde, are o autonomie de 160 de km si este ideala pentru traficul aglomerat. DHL Worldwide Express a inceput sa testeze modelul pentru livrari, in timp ce Hilton il recomanda clientilor holetului Double Tree din Victoria.



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!