Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Campionul mondial Ion Oncescu, acuzat de jaf

Campionul mondial Ion Oncescu, acuzat de jaf

Autor:

Campionul mondial la skanderbeg,  Ion Oncescu, supranumit ”IRON”, este acuzat de jaf. Impreuna cu mai multi sportivi, Oncescu a ajutat la evacuarea unei case din sectorul 4 al Capitalei. Proprietarul acesteia,  Tom Baran, sustine ca in timpul evacuarii i-ar fi disparut din casa 80.000 de euro, 750 g de aur, doua ceasuri si aparatura electronica.

 

Ion Oncescu 224x300 Campionul mondial Ion Oncescu, acuzat de jafTom Baran a  depus la Politie o plangere pentru furt, violare de domiciliu si amenintare. In plangere acesta a amintit ca i s-au furat din locuinta 80.000 de euro, doua ceasuri din aur, mai multe perechi de cercei, trei inele din aur decorate cu briliante, doua bratari, un lant de aur, un laptop, o camera video si un aparat de fotografiat semiprofesional.
“Au intrat in casa mea in baza unui document ilegal, ca niste banditi. Voi recurge la toate mijloacele legale pentru a-mi gasi dreptatea. Eu nu il consider vinovat doar pe domnul Oncescu, despre care am inteles ca atunci cand nu face evacuari este sportiv de performanta, ci tot grupul care a intrat peste mine in casa”, a declarat Tom Baran.

Ion Oncescu, unul dintre cei mai puternici oameni din lume

Reamintim ca Ion Oncescu este cotat printre cei mai puternici oameni din lume. El a devenit prima dată campion mondial la al XXIX-lea Campionatele Mondiale de Armwrestling, care a avut loc la Veliko Tarnovo, Bulgaria in octombrie 2007. Ion Oncescu a castigat al treilea si al patrulea titlu mondial la Campionatele Mondiale de Armwrestling, care au avut loc in Kelowna, Canada. In 2009 el a reusit sa invinga 116 romani neprofesionisti, urmand ca in 2010 numarul concurentilor sa se tripleze. La Zolty Tour (Nemiroff) 2009 a obtinut locul 4 la mana stanga si locul 2 la mana dreapta la categoria 95 kg, fiind invins numai de catre legendarul John Brzenk. Tot in 2009, Ion Oncescu a reusit sa ia medalia de aur la Campionatele Europene din Bulgaria, dupa ce s-a impus in finala la mana stanga in fata polonezului Lucian Kudala. Pe 24 Ianuarie 2010,  a invins 300 de oameni printre care si profesionisti. 2010 a fost un an foarte bun pentru romanul nostru pentru ca a reusit sa castige din nou medalia de aur in finala Campionatulului Mondial de la Mesquite, Nevada, SUA, dupa ce i-a invins in finala la mana stanga (categoria 100 kg), pe americanul Tom Nelson si pe kazahul Alexander Fugarov.

 


1 Comentariu la Campionul mondial Ion Oncescu, acuzat de jaf

  1. asandy

    Tom Baran , un interlop, un escroc ordinar, hotul care striga hotii. casa nu ii apartine , e normal sa fie evacuat , cautati adevaratii proprietari sa va lamureascaComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!