AcasăNewsCampanie de rahat in SUA. Pancartele lui Romney, manjite cu excremente

Campanie de rahat in SUA. Pancartele lui Romney, manjite cu excremente

Lupta electorala dintre presedintele SUA, Barack Obama, si contracandidatul sau la alegerile prezidentiale, Mitt Romney, a capatat accente de-a dreptul scatologice. Fanii lui Obama au manjit pancartele lui Romney cu excremente.

Rahatul de pe pancarte i-a purtat noroc lui Mitt Romney, care l-a devansat pe Obama in preferintele electoratului

Un post de radio din statul american Virginia a postat pe site-ul sau un video in care era prezentat un sediu de campanie vandalizat, al republicanilor.

In imagini mai apare un barbat furios care rupe de zor toate insemnele electorale ale lui Romney, plasate pe un spatiu verde. La un moment dat se aud voci care striga cuvinte obscene la adresa candidatului republican si in finalul filmuletului (ceea ce denota un oarecare montaj in crescendo) sunt prezentate cateva pancarte inscriptionate cu numele lui Romney si „decorate” cu excremente ce pareau a fi de om.

Mitt Romney

Hotarat lucru, campania electorala din SUA incepe sa fie de… rahat, insa i-a purtat noroc lui Romney, el devansandu-l (din nou) pe Obama cu doua procente, in sondajele electorale.

„Daca e reales Obama, va concediez”

Lupta electorala declanseaza reactii negative inclusiv in randul mediului de afaceri. Un patron al unei mari firme imobiliare si-a anuntat angajatii sa-i tina pumnii lui Mitt Romney. „Daca e reales Obama,  sunt nevoit sa va concediez, deoarece vor creste taxele”, a avertizat fondatorul firmei imobiliare Westgate Resorts, David Siegel.

author avatar
Arpad Dobre
509 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger