AcasăNewsCampanie britanica anti-imigranti: "Roman sau bulgar? N-o sa va placa aici!"

Campanie britanica anti-imigranti: „Roman sau bulgar? N-o sa va placa aici!”

Guvernul britanic se gandeste sa  lanseze o campanie publicitara negativa in Romania si Bulgaria, pentru a-i convinge pe cetateni sa nu mearga in Marea Britanie dupa anularea restrictiilor pe piata muncii.

Britanicii isi fac tot mai multe probleme in legatura cu imigrantii romani si bulgari, ce vor merge in Anglia din 2014, cand nu vor mai fi restrictii pe piata muncii.

„Va rugam nu veniti in Marea Britanie. Ploua, joburile sunt putine si prost platite”, ar fi mesajul cu care autoritatile britanice planuiesc sa-i tina departe pe romani si bulgari, dupa cum scrie cotidianul  The Guardian.

Planul se refera, in special, la dezavantajele vietii britanicilor. Prin aceasta initiativa, englezii planuiesc sa le arate viitorilor imigranti ca in Marea Britanie nu curge numai lapte si miere asa cum au impresia si ca ar trebui sa ramana in tara lor.

„Inca nu s-au dezvaluit informatii despre felul in care va arata campania, daca aceasta ii va prezenta pe britanici cat mai groaznic posibil si ii va incuraja pe potentialii imigranti sa se bucure de muntii Carpati sau de statiunile bulgare de la Marea Neagra”, mai scriu jurnalistii britanici.

author avatar
Andra Nesu
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger