AcasăNews"Campanie agresiva". Carmen Dan: Am solicitat rigoare in aplicarea legii

„Campanie agresiva”. Carmen Dan: Am solicitat rigoare in aplicarea legii

Aflata marti in vizita de lucru in Bihor, sefa MAI a facut referire la campania electorala de dinaintea europarlamentarelor si a refenedumului din 26 mai si la manifestatiile si contramanisfestatiile din ultima perioada.

„In ceea ce priveste campania electorala, ministrul a sustinut ca asistam la o campanie agresiva, deloc specifica unui proces electoral europarlamentar, in care au loc manifestatii si contra-manifestatii, lucru interzis de legea adunarilor publice, tocmai pentru a evita orice risc de violenta. In context, ministrul de interne a solicitat structurilor de ordine publica sa actioneze cu rigoare, transparenta si exigenta maxima in aplicarea legii, sustinand ca MAI este foarte hotarat sa sanctioneze orice incalcare a legii”, a anuntat Ministerul, intr-un comunicat.

„Am depasit planul contraventional si am trecut in cel penal. Este motivul pentru care am solicitat rigoare in aplicarea legii, transparenta si exigenta, totodata, tuturor structurilor care au competente in planul ordinii publice, structurilor Ministerului”, a declarat Carmen Dan intr-o conferinta sustinuta marti la Oradea. „Eu nu vreau sa ajungem sa avem victime ale agresiunilor pentru a fi necesar sa deschidem o investigatie penala, sunt convinsa ca si parchetele vor gandi in sensul acesta”, a mai mentionat sefa MAI.

author avatar
Andrei Coman
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger