AcasăNewsCampania USR: in sfarsit, N-AI CU CINE!

Campania USR: in sfarsit, N-AI CU CINE!

Cu Cristian Siedler in partid, Nicusor Dan sparge toate tiparele umorului politic

Pe final de batalie electorala, USR si-a scos in fata piesele de rezistenta: repetenti la exprimare, chiulangii la geografie, impiedicati la romana, sensibilosi cu un singur rid pe frunte, papusi mecanice, lozincari si miserupisti.

Cu Cristian Seidler in partid, Nicusor Dan sparge toate tiparele umorului politic

Este cel mai frumos spectacol de circ, unde clovnii sunt scosi la ultimul numar, sa rada lumea in hohote si sa plece vesela acasa.

Traiasca Uniunea Salvati Asfaltul!

Ce-ti poate insenina ziua mai mult decat o postare video cu Cristian Seidler, candidat din partea formatiunii lui Nicusor Dan la Camera Deputatilor? Baietasul e revoltat ca se fac lucrari de asfaltare foarte aproape de doua spitale. Chestie de praf, dom’le, ne deschide el ochii, ca sa nu murim prosti.

Cristian Seidler

Teoretic, e simplu de rezolvat. Incuiem spitalele pana pierd ei alegerile. Hai ca nu dureaza mult. Mai greu este cu Cristina Pruna, alta necunoscuta, colega de partid, de suferinta la logica si romana, care ne atrage atentia ca „sunt lucrari de refacere la refacerea carosabilului”? Serios? Adica, pesedistii primarului refac si refacerea numai ca sa incarce nota de plata finala? Jos cu ei! Traiasca Uniunea Salvati Asfaltul! Suferinta flacaului userist nu se termina aici, insa. Se revolta fara leac. „Nu ajunge ca suntem in cea mai poluata capitala din Romania”? Probabil ca in mintea lui Romania se imparte in  Tara Barsei, Tara Oasului, Tara Vrancei, a Zarandului etc., fiecare cu capitala ei. Nu si cu useristii ei, destepti ca oaia pe zaduf? Sa vrei sa intri in politica si sa confunzi prostia cu inteligenta mi se pare un film prost. Mai prost decat ala cu o batalie celebra in istorie, din 10 ianuarie 1475, unde doi morti de pe campul de lupta se vedeau stand intr-o rana si vorbind intre ei. Despre USR, in mod sigur.

Nicusor (file din poveste)

USR pare a fi o tentativa de umor. Dintr-o poveste sleita pe marginea blidului politic, totul trebuie cosmetizat intr-o realitate tulburatoare. Invataturile lui Nicusor Dan catre fiii lui, Gelu, Glad si Menumorut. Rolul si importanta USR in dezvoltarea rasei turcane si a Principatelor Romane.  USR inainte si dupa 23 August 1944. Caci daca USR nu e, nimic nu e. Sigur ca e de ras, dar cel mai tare razi cand Nicusor Dan povesteste ca, in campanie, un batran i-a spus ca, daca a studiat in straintate, ar fi trebuit sa ramana acolo. Omul i-a spus ce gandea. Dar el, liderul, a considerat ca aceasta declaratie este efectul incercarilor PSD de a distruge USR, social-democratii ajungand sa ii dezbine pe romani. Pare un banc cretin, cu umor pe cartela. Sau nu? Acum mi-a venit in cap: dar daca PSD l-a plantat special pe batran tocmai ca sa-l scoata pe Nicusor din minti? Si ca sa strige lumea, in sfarsit, N-AI CU CINE!

author avatar
Valentin Boeru
2.819 afisari

3 COMENTARII

  1. Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: gabrielanoiembrie@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger