AcasăNewsUPDATE: Camioneta cazuta de pe un pod, in Arad. Un om a...

UPDATE: Camioneta cazuta de pe un pod, in Arad. Un om a murit

Grav accident cu un microbuz pe A1. S-a declanșat Planul Roșu și s-a chemat un elicopter SMURD

Salvatorii aradeni au fost chemati sa intervina de urgenta in ajutorul victimelor unui accident produs vineri in zona localitatii Seleus.

UPDATE: Reprezentantii ISU Arad au anuntat ca „dupa o interventie infernala datorita terenului accidentat si a pozitiei camionete, cele doua victime au fost extrase si predate echipajelor medicale”. Din nefericire, o victima a decedat. „Echipele de salvatori si de coordonatori ai interventiei din dispeceratul unitatii au facut eforturi uriase dar din pacate una dintre ele nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarata decedata. Cealalta a fost preluata stabila de catre elicopterul SMURD”, au transmis salvatorii, via Facebook.

–-

Mai exact, o camioneta cu trei persoane la bord, incarcata cu lemne, a cazut in apa de pe un pod, din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Arad, in direct la Digi 24. In timp ce o persoana a reusit sa iasa singura din autovehicul, celelalte doua au ramas incarcerate. Pana la momentul la care reprezentantul ISU a intervenit telefonic la postul TV mentionat, unul dintre oameni fusese scos, fiind inconstient si supus manevrelor de resuscitare, rastimp in care se incerca, in paralel, ca si celalalt ocupant al autovehiculului sa fie extras dintre fiarele contorsionate si dus in grija medicilor.

In zona a fost chemat si elicopter al SMURD-ului.

Nu se cunosc inca detalii cu privire la circumstantele in care a ajuns autovehiculul sa cada de pe pod.

sursa foto: Facebook/ISU Arad

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger