AcasăNewsCamera Deputatilor a avizat inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely

Camera Deputatilor a avizat inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat, marti, inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely.

S-au inregistrat sapte voturi „pentru” si trei „impotriva” cererii de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul deputatului UDMR Laszlo Borbely, potrivit Mediafax. Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda, a precizat ca, marti, la lucrari au participat zece deputati.

El a mentionat ca plenul este cel care decide asupra solicitarii referitoare la deputatul Laszlo Borbely si ca marti va inainta catre plen raportul Comisiei juridice in acest caz.

Laszlo Borbely a demisionat, joia trecuta, din functia de ministru al Mediului, dupa ce DNA a sesizat procurorul general pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii de urmarire penale fata de acesta. Borbely este acuzat de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere, in forma continuata. Procurorul general al Romaniei a inaintat, miercurea trecuta, ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sesizarea procurorilor anticoruptie privindu-l pe Laszlo Borbely.

111 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger