AcasăNewsCamelia Voiculescu, audiata la Curtea de Apel Bucuresti

Camelia Voiculescu, audiata la Curtea de Apel Bucuresti

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, a fost audiata, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti.


Camelia Voiculescu a fost audiata in calitate de asociat si administrator al societatilor Antena TV Group, Antena 3 si Intact Production.

Numele ei apare intr-un dosar in care este acuzata ca, impreuna cu tatal ei, Dan Voiculescu, si cu Sorin Alexandrescu, l-a santajat pe Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS.

Fata lui Dan Voiculescu sustine ca este nevinovata si ca s-a implicat in actiunile firmelor in limitele admise actionarilor. De asemenea, Camelia Voiculescu neaga ca s-a implicat efectiv in administrarea firmelor respective, de acest aspect ocupandu-se Consiliile de Administratie.

Mai mult, Camelia Voiculescu este de parere ca cele mai multe dintre convorbirile interceptate din dosar sunt scoase din context si neaga ca i-ar fi spus martorului Gabriela Puscas ce sa declare in fata magistratilor. Fata lui Dan Voiculescu neaga si ca s-ar fi implicat in negocierea contractului pentru transmisia meciurilor de fotbal din Liga I si spune ca a aflat de la avocati ca nu s-a ajuns la un acord.

In schimb, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sunt de parere ca „in perioada 16 aprilie — 21 mai 2013, Sorin Alexandrescu, ajutat de Camelia si Dan Voiculescu, a exercitat in mod repetat si gradual acte de constrangere asupra lui Ioan Bendei, administrator al companiei RCS&RDS, amenintandu-l cu darea in vileag a unor presupuse fapte de coruptie”.

Audierile vor continua pe 27 mai, cand este de asteptat ca si alte persoane implicate in dosar sa fie audiate la Curtea de Apel Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger