Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Camelia Bogdan se poate intoarce in magistratura

Camelia Bogdan se poate intoarce in magistratura

Autor:

Bogdan a avut castig de cauza in instanta, in cazul contestatiei pe care a formulat-o fata de masura excluderii din magistratura, decizie ce fusese luata la inceputul acestui an.

 

bogdan 314x300 Camelia Bogdan se poate intoarce in magistratura

Carmen Bogdan

Curtea Suprema a decis, miercuri, definitiv, ca judecatoarea se poate intoarce in magistratura, sactiunea excluderii fiind inlocuita cu una mult mai blanda- si anume mutarea disciplinara la Curtea de Apel Targu Mures, pe durata a sase luni. Masura se aplica de la mijlocul lunii ianuarie a anului viitor.

Camelia Bogdan este cunoscuta, printre altele, drept unul dintre magistratii care au dat sentinta in cazul lui Dan Voiculescu, in dosarul ICA. Fostul senator a primit 10 ani de inchusoare. Intre timp, acesta a fost eliberat conditionat.


1 Comentariu la Camelia Bogdan se poate intoarce in magistratura

  1. cobe

    O data ce a servit mafia statala(mai precis coloniala) din justitie nu avea cum sa fie expulzata definitiv din justitie,mai ales ca a prezentat,dupa masura scoaterii,siguranta omertei din acea mafie.Aceeasi coruptie din politica se regaseste,poate mai apriga,si in asa zisa justitie,de unde si colonia asta democratica,la buna vedere,pe fata.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!