AcasăNewsCalin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier, in Buzau

Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier, in Buzau

Tariceanu

Masina la volanul careia se afla, marti, fostul premier a fost implicata intr-un accident rutier usor, in Buzau. Calin Popescu Tariceanu nu a fost ranit in urma coliziunii.

Tariceanu, la volanul masinii sale

Accidentul a avut loc marti dimineata, pe soseaua de centura a orasului. Conform opiniabuzau.ro, autoturismul condus de liberal a fost lovit de un alt autovehicul, condus de un buzoian. Impactul nu a fost unul puternic si a fost cauzat, conform primelor informatii, ca urmare a faptului ca soferul nu a pastrat suficienta distanta fata de masina aflata in fata lui, motiv pentru care nu a mai apucat sa franeze la timp, pentru a evita impactul.

Din fericire, atat Tariceanu, cat si celalalt conducator auto au scapat nevatamati in urma impactului auto, doar masinile lor fiind avariate. La locul accidentului au ajuns politistii, care au demarat o ancheta, in vederea stabilirii circumstantelor in care a avut loc aacidentul in care a fost implicata masina condusa de fostul sef al Guvernului, liberalul Calin Popescu Tariceanu.

Ex-premierul a mai fost implicat in incidente rutiere – in urma cu circa trei ani, cand a fost vorba de o coliziune intre masina sa si un taxi, dar si in 2006, cand Tariceanu a ajuns la spital, dupa un accident cu motocicleta, cunoscut fiind faptul ca liberalul este pasionat de vehicule pe doua roti.

646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger